25/03/2022 25/03/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο Διαβαϊδέ όπου χοροστάτησε του όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο Οικονόμο Σέργιο Ιβανόβ και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, την ημερά της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, αλλά και της Εθνικής Επετείου. Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου....
25 Μαρτίου, 2022 - 22:06

Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Διαβαϊδέ

Διαδώστε:
Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Διαβαϊδέ

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο Διαβαϊδέ όπου χοροστάτησε του όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο Οικονόμο Σέργιο Ιβανόβ και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, την ημερά της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, αλλά και της Εθνικής Επετείου.

Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Μεταξύ άλλων παρέστη ο βουλευτής κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Δήμαρχος Μίνωα πεδιάδος κ. Μανόλης Φραγκάκης και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Μαρία Σκουλούδη.

Στο λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ιερό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, ενώ τόνισε τη διπλή εορταστική σημασία της ημέρας, όπου η Παναγία μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους διαφύλαξε την πατρίδα μας και ενίσχυσε τον αγώνα των ηρωικών προγόνων μας υπέρ της απελευθέρωσης του Ελληνικού Έθνους.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο πολυπληθές εκκλησίασμα έτη πολλά και ευλογημένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων