22/05/2024 22/05/2024 Το Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου επισκέφθηκαν χθες Καθηγητές-Ερευνητές από την Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία και Νορβηγία όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πολύκεντρου. Συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα και τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για τα προβλήματα του σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, αλλά και για άλλα ζητήματα της Ευρώπης....
22 Μαΐου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024 - 19:05

Επίσκεψη Καθηγητών-Ερευνητών στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Καθηγητών-Ερευνητών στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Το Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου επισκέφθηκαν χθες Καθηγητές-Ερευνητές από την Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία και Νορβηγία όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πολύκεντρου.

Συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα και τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για τα προβλήματα του σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, αλλά και για άλλα ζητήματα της Ευρώπης. Ο Σεβασμιώτατος μετά του κ. Δημάρχου τους ευχαρίστησαν για την επίσκεψή των και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων