27/10/2023 27/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου τέλεσε τον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Νέστορος, συναθλητού του Αγίου Δημητρίου, στο παρεκκλήσιο του Πολιτιστικού Πολυκέντρου της Μητροπολέως, στο Αρκαλοχώρι. Ο σεπτός Ποιμενάρχης, αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους κήρυξε το θείο λόγο αναφερόμενος στον Βίο του Αγίου Νέστορος και στην σχέση Του με τον...
27 Οκτωβρίου, 2023 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2023 - 19:05

Εσπερινός Αγίου Νέστορος στο ομώνυμο παρεκκλήσιο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίου Νέστορος στο ομώνυμο παρεκκλήσιο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου τέλεσε τον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Νέστορος, συναθλητού του Αγίου Δημητρίου, στο παρεκκλήσιο του Πολιτιστικού Πολυκέντρου της Μητροπολέως, στο Αρκαλοχώρι.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης, αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους κήρυξε το θείο λόγο αναφερόμενος στον Βίο του Αγίου Νέστορος και στην σχέση Του με τον Άγιο Δημήτριο, ενώ ευχήθηκε έτη πολλά και ευλογημένα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων