04/06/2023 04/06/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Εσπερινού της Πεντηκοστής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος της Ενορίας Μαχαιρά Πεδιάδος το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023. Η Ακολουθία τελέστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα διότι ο Ναός έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως στο...
04 Ιουνίου, 2023 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2023 - 17:28

Εσπερινός Πεντηκοστής σε διαμορφωμένη αίθουσα στη σεισμόπληκτη Μαχαιρά Πεδιάδος

Διαδώστε:
Εσπερινός Πεντηκοστής σε διαμορφωμένη αίθουσα στη σεισμόπληκτη Μαχαιρά Πεδιάδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Εσπερινού της Πεντηκοστής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος της Ενορίας Μαχαιρά Πεδιάδος το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023.

Η Ακολουθία τελέστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα διότι ο Ναός έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα και ευχήθηκε το Άγιο Πνεύμα, το οποίο κατήλθε με πύρινες γλώσσες στους Αποστόλους να φωτίζει το νου και τη ζωή όλων. Τέλος, έγινε περιφορά στους δρόμους του χωριού και στην συνέχεια ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων