24/04/2022 24/04/2022 Με Αναστάσιμη χαρά και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τελέστηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, ο εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι. Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας πλαισιωμένος από τον Προϊστάμενο του Ναού και αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβ. π. Σπυρίδων Φουκαράκη, τον Πρεσβύτερο π....
24 Απριλίου, 2022 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 19:57

Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αρκαλοχωρίου

Με Αναστάσιμη χαρά και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τελέστηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, ο εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας πλαισιωμένος από τον Προϊστάμενο του Ναού και αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβ. π. Σπυρίδων Φουκαράκη, τον Πρεσβύτερο π. Ιωάννη Καπελλάκη, τον Οικονόμο Ιβάν Ντόμπρεφ και τον Διάκονο π. Μαρίνο Δασκαλάκη.

Στην συνεχεία ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε το κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο του εσπερινού στα Ελληνικά και μετά οι κληρικοί το ανέγνωσαν στην κρητική διάλεκτο, στα Γαλλικά, Ρουμάνικα και Βουλγαρικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων