11/08/2023 11/08/2023 Το “Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής” της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, διένειμε από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου, περί τα οκτακόσια (800) και πλέον δέματα σε  εμπερίστατους αδελφούς μας, σεισμόπληκτους, πτωχούς, παιδιά και ανέργους, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Η Ιερά Μητρόπολη εξέφρασε θερμές ευχαριστίες, στον υπεύθυνο...
11 Αυγούστου, 2023 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2023 - 15:09

Φιλανθρωπική βοήθεια από τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική βοήθεια από τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Το “Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής” της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, διένειμε από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου, περί τα οκτακόσια (800) και πλέον δέματα σε  εμπερίστατους αδελφούς μας, σεισμόπληκτους, πτωχούς, παιδιά και ανέργους, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Η Ιερά Μητρόπολη εξέφρασε θερμές ευχαριστίες, στον υπεύθυνο Αρχιμ. Αγαθάγγελο Γιανναράκη, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου, στους εφημερίους της Ι. Μητροπόλεως, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στο “όλοι μαζί μπορούμε” και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στη συγκέντρωση των τροφίμων και στη διανομή των δεμάτων. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς δωρητές, οι οποίοι από το υστέρημα ή το περίσσευμα τους, ενίσχυσαν τους σκοπούς του Κέντρου Αλληλεγγύης και ευχήθηκε σε όλους καλή Παναγιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων