15/04/2020 15/04/2020 Την Μεγάλη Τρίτη το απόγευμα τελέστηκε η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Θραψανού Πεδιάδος όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ενώ πλαισιώθηκε από τον εφημέριο του Ιερού Ναού πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Τσικριτσάκη και τον διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη. Η Ακολουθία του Νυμφίου πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία των πιστών καθώς...
15 Απριλίου, 2020 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 12:41

Μεγάλη Τρίτη στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Θραψανού Πεδιάδος

Διαδώστε:
Μεγάλη Τρίτη στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Θραψανού Πεδιάδος

Την Μεγάλη Τρίτη το απόγευμα τελέστηκε η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Θραψανού Πεδιάδος όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ενώ πλαισιώθηκε από τον εφημέριο του Ιερού Ναού πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Τσικριτσάκη και τον διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη.

Η Ακολουθία του Νυμφίου πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία των πιστών καθώς ήταν κεκλεισμένων των θυρών ενώ μεταδόθηκε διαδυκτιακά ώστε να μπορέσουν και οι πιστοί να ακούσουν το τροπάριο της Κασσιανής αλλά και την ομιλία του Σεβασμιωτάτου ο οποιος ευχήθηκε καλή Ανάσταση σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων