30/08/2021 30/08/2021 Στην Ιερά Πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Σμάρι Πεδιάδος, παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, χθες Κυριακή 29 Αυγούστου, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στη Θεία Λειτουργία, κηρύσσοντας τον Θείο Λόγο. Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της εορτής και για το προφητικό και...
30 Αυγούστου, 2021 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2021 - 12:57

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Σμάρι Πεδιάδος

Διαδώστε:
Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Σμάρι Πεδιάδος

Στην Ιερά Πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Σμάρι Πεδιάδος, παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, χθες Κυριακή 29 Αυγούστου, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στη Θεία Λειτουργία, κηρύσσοντας τον Θείο Λόγο.

Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της εορτής και για το προφητικό και προδρομικό έργο του τελευταίου και μέγιστου των Προφητών, Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο εφημέριος της ενορίας, Οικονόμος π. Νικόλαος Χαλεπάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο αναγνώστης Δημήτριος Χριστοδουλάκης.

Τέλος, ευχήθηκε στο εκκλησίασμα χρόνια πολλά με τις πρεσβείες και τη βοήθεια του Τιμίου Προδρόμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων