10/05/2020 10/05/2020 Στο Γεράκι Πεδιάδος μετέβη και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων ώστε να τελέσει την Θεία Λειτουργία την Κυριακή του Παραλύτου, 10 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο Λόγο πλαισιωμένος από τον Οικονόμο Νικήτα Καπελλάκη, εφημέριο της Ενορίας, τον Πρεσβύτερο Ανδρέα Δημητρίου και τον Διάκονο Κωνσταντίνο...
10 Μαΐου, 2020 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2020 - 14:29

Στο Γεράκι Πεδιάδος ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο Γεράκι Πεδιάδος ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Στο Γεράκι Πεδιάδος μετέβη και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων ώστε να τελέσει την Θεία Λειτουργία την Κυριακή του Παραλύτου, 10 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο Λόγο πλαισιωμένος από τον Οικονόμο Νικήτα Καπελλάκη, εφημέριο της Ενορίας, τον Πρεσβύτερο Ανδρέα Δημητρίου και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησαν ο συνταξιούχος ιερέας π. Ζαχαρίας Μακράκης και ο π. Ιωάννης Καπελλακης.

Η ακολουθία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία πιστών ενώ προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας στο Θείο λόγο του αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων