09/08/2021 09/08/2021 Την Κυριακή 8 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Μητροπολίτης κ. Ανδρέας ιερούργησε και κήρυξε επικαίρως στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Καστέλλι Πεδιάδος. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα τεσσαρακονθήμερα μνημόσυνα υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Νικηφόρου Ψυλλάκη, Άρχων Διδασκάλου του Ευαγγελίου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, Αποφοίτου της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της...
09 Αυγούστου, 2021 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2021 - 9:43

Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο Νικηφόρου Ψυλλάκη

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο Νικηφόρου Ψυλλάκη

Την Κυριακή 8 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Μητροπολίτης κ. Ανδρέας ιερούργησε και κήρυξε επικαίρως στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Καστέλλι Πεδιάδος.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα τεσσαρακονθήμερα μνημόσυνα υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Νικηφόρου Ψυλλάκη, Άρχων Διδασκάλου του Ευαγγελίου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, Αποφοίτου της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, Καθηγητή Θεολόγου και τέως Γυμνασιάρχου του ιστορικού Γυμνασίου Καστελλίου και του Γεωργίου Εργαζάκη, ιεροψάλτου της Ενορίας για πενήντα και πλέον έτη.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, Προϊστάμενος της Ενορίας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαραυγάκης, εφημέριος της Ενορίας, ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης και ο  Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη  ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Εμμανουήλ Δασκαλάκης. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καστελλίου κα Μαρία Σκουλούδη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων