22/06/2022 22/06/2022 Με μια συμβολική εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Αντωνίου. Παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του Πρωθυπουργού για την...
22 Ιουνίου, 2022 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 21:54

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας στα Εγκαίνια της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Ελληνικού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας στα Εγκαίνια της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Ελληνικού

Με μια συμβολική εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Αντωνίου.

Παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του Πρωθυπουργού για την στήριξή του στον Φορέα, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Εκπρόσωπος του Προέδρου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Βουλευτής ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, ο Διοικητικής Συμβουλίου του Φορέα, Εκπρόσωποι Κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Facebook του Γιάννη Κωνσταντάτου, Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο Φορέας, μετά την έγκριση των οικονομικών του στοιχείων και της λειτουργίας του – έχοντας πλέον και τις πρώτες του εγκεκριμένες δαπάνες από το υπουργείο εσωτερικών –είναι έτοιμος να ξεκινήσει το σκοπό του επίσημα που δεν είναι άλλος από τη διαχείριση Κοινοχρήστων Χώρων του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.

Από το Σεπτέμβριο μια σειρά από πρωτοβουλίες θα δρομολογηθούν και στόχος μας είναι η ομαλή συνύπαρξη με τους επενδυτές αλλά και η διαχείριση όλων όσων θα γίνουν εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου, σύμφωνα πάντα με όσα ορίζει ο νόμος και ο σκοπός λειτουργίας του Φορέα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων