15/06/2019 15/06/2019 Με τη συμμετοχή πλήθους παιδιών των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Σάββατο, το απόγευμα, 15 Ιουνίου 2019, το διενοριακό πρωτάθλημα της Ιεράς Μητροπόλεως στο Γήπεδο Στίβου στην Οδό Τατάκη και Ζέρβα, στο κέντρο του Δήμου της Γλυφάδας. ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”     Το Πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες στίβου, σκυταλοδρομία,...
15 Ιουνίου, 2019 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2019 - 22:42

Στα ταρτάν του στίβου υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου

Διαδώστε:
Στα ταρτάν του στίβου υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου

Με τη συμμετοχή πλήθους παιδιών των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Σάββατο, το απόγευμα, 15 Ιουνίου 2019, το διενοριακό πρωτάθλημα της Ιεράς Μητροπόλεως στο Γήπεδο Στίβου στην Οδό Τατάκη και Ζέρβα, στο κέντρο του Δήμου της Γλυφάδας.

ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

Το Πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες στίβου, σκυταλοδρομία, άλμα επι κοντό, άλμα εις ύψος και μπαλάκι, από παιδιά Α’ έως Στ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου καθώς και Γυμνασίου, Λυκείου και αποφοίτων Λυκείου. Μικροί και μεγάλοι προσήλθαν και διαγωνίστηκαν κέρδισαν και έχασαν, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έμαθαν να διαγωνίζονται καθόλη την χρονιά που πέρασε.

 

 

 

 

Την ευθύνη για το 15 διενοριακό πρωτάθλημα της Ι.Μ. Γλυφάδας έχει η Νεανική Επιτροπή υπό την Διεύθυνση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας, κ. Αντωνίου. Στο τέλος του πρωταθλήματος, οι νικητές παρέλαβαν το μετάλλιο τους, ενώ μικροί και μεγάλοι αθλητές, αλλά και γονείς, απόλαυσαν παγωτά και νερά.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων