27/12/2018 27/12/2018 Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, παραμονή Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, δέχθηκε Χριστουγεννιάτικες ευχές και κάλαντα από φορείς, συλλόγους, φαντάρους του στρατοπέδου των Γρεβενών αλλά και παρέες παιδιών. Οι μελωδίες των Χριστουγεννιάτικων καλάντων αντηχούσαν μέχρι το μεσημέρι στο Επισκοπείο και ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του σε όλους και ευχήθηκε να περάσουν καλά,...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2018 - 9:59

Κάλαντα και Ευχές στον Μητρ.Γρεβενών

Διαδώστε:
Κάλαντα και Ευχές στον Μητρ.Γρεβενών

Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, παραμονή Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, δέχθηκε Χριστουγεννιάτικες ευχές και κάλαντα από φορείς, συλλόγους, φαντάρους του στρατοπέδου των Γρεβενών αλλά και παρέες παιδιών.

Οι μελωδίες των Χριστουγεννιάτικων καλάντων αντηχούσαν μέχρι το μεσημέρι στο Επισκοπείο και ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του σε όλους και ευχήθηκε να περάσουν καλά, όμορφα κι ευλογημένα Χριστούγεννα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων