16/02/2024 16/02/2024 Με έναν ακόμη εξαίρετο ομιλητή, τον π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο, εφημέριο του Ιερού Προσκυνηματικού ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών και υπευθύνου του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας, συνεχίζεται η Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. Το θέμα που θα παρουσιαστεί αυτήν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 13:13

Ι.Μ. Γρεβενών: 7η Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών με θέμα “Η Παιδαγωγία κατά τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη”

Διαδώστε:
Ι.Μ. Γρεβενών: 7η Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών με θέμα “Η Παιδαγωγία κατά τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη”

Με έναν ακόμη εξαίρετο ομιλητή, τον π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο, εφημέριο του Ιερού Προσκυνηματικού ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών και υπευθύνου του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας, συνεχίζεται η Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών.

Το θέμα που θα παρουσιαστεί αυτήν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Γρεβενών είναι: “Η Παιδαγωγία κατά τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη”, τον οποίο ο καλεσμένος έζησε αρκετά καλά και από κοντά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων