27/06/2021 27/06/2021 Με την απουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος λόγω της συνεχιζόμενης δοκιμασίας της πανδημίας, εόρτασε ιδιωτικώς τα ονομαστήριά του, εορτάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών η μνήμη του Οσίου πατρός ημών Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, ενώ την ημέρα της εορτής,...
27 Ιουνίου, 2021 - 10:51

Ιδιωτικά εόρτασε τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Διαδώστε:
Ιδιωτικά εόρτασε τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Με την απουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος λόγω της συνεχιζόμενης δοκιμασίας της πανδημίας, εόρτασε ιδιωτικώς τα ονομαστήριά του, εορτάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών η μνήμη του Οσίου πατρός ημών Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, ενώ την ημέρα της εορτής, Σάββατο 26.6.21, τελέστηκε Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας διαβάστηκαν και τα κόλλυβα του Αγίου.

Όλοι οι πιστοί εύχονταν για τον Σεβασμιώτατό τους χρόνια πολλά και να τον έχει ο Θεός πάντοτε καλά!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων