24/04/2022 24/04/2022 Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα 24.4.2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ φέροντας το μήνυμα της Αναστάσεως. Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Ευτυχία Καπάτου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχθηκαν τον Μητροπολίτη στην είσοδο. Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε πασχαλινά αυγά και μια εικόνα στους αρρώστους, στους συγγενείς και στο προσωπικό....
24 Απριλίου, 2022 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 20:37

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών σε νοσοκομείο και γηροκομείο για τις ευχές του Πάσχα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γρεβενών σε νοσοκομείο και γηροκομείο για τις ευχές του Πάσχα

Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα 24.4.2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ φέροντας το μήνυμα της Αναστάσεως.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Ευτυχία Καπάτου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχθηκαν τον Μητροπολίτη στην είσοδο. Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε πασχαλινά αυγά και μια εικόνα στους αρρώστους, στους συγγενείς και στο προσωπικό. Ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά περαστικά και καλή ανάρρωση, ενώ στο προσωπικό καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που επιτελούν. Έπειτα κατευθύνθηκε στο γηροκομείο της Μητροπόλεως, για να ευλογήσει το πασχαλινό τραπέζι και να ανταλλάξει ευχές με τους υπερηλίκους Γρεβενιώτες.

 

To βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, η ακολουθία της Παννυχίδος και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ στον Άγιο Χριστόφορο Γρεβενών.

Δείτε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα τον Σεβασμιώτατο να αναγιγνώσκει την Πασχαλινή Εγκύκλιο για το Πάσχα του 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων