08/03/2024 08/03/2024 Με μία ακόμη ομιλία συνεχίζονται οι όμορφες και ουσιαστικές συναντήσεις στην Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ι.Μ. Γρεβενών, για τον μήνα Μάρτιο. Αυτήν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Γρεβενών, η καλεσμένη Νεκταρία  Αποστολίδου, Κλινική Ψυχολόγος-συστημική ψυχοθεραπεύτρια θα διαπραγματευτεί το θέμα: “Η οριοθέτηση στις σχέσεις ως προσωπική...
08 Μαρτίου, 2024 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 15:05

Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ι.Μ. Γρεβενών με θέμα “Η οριοθέτηση στις σχέσεις ως προσωπική ευθύνη”

Διαδώστε:
Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ι.Μ. Γρεβενών με θέμα “Η οριοθέτηση στις σχέσεις ως προσωπική ευθύνη”

Με μία ακόμη ομιλία συνεχίζονται οι όμορφες και ουσιαστικές συναντήσεις στην Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ι.Μ. Γρεβενών, για τον μήνα Μάρτιο. Αυτήν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Γρεβενών, η καλεσμένη Νεκταρία  Αποστολίδου, Κλινική Ψυχολόγος-συστημική ψυχοθεραπεύτρια θα διαπραγματευτεί το θέμα: “Η οριοθέτηση στις σχέσεις ως προσωπική ευθύνη”, μέσα από την πολυετή εμπειρία της στα προγράμματα ΚΕΘΕΑ ανά την Ελλάδα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων