30/08/2019 30/08/2019 Από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, γίνεται γνωστό ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με αφορμή την «Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος» που θεσπίστηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Κυριακή 1.9.2019 στις 9.30 π.μ., θα τελεστεί μία ιδιαίτερη Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, στο μοναδικό τοπίο της κοιλάδας της Βάλια Κάλντα Γρεβενών...
30 Αυγούστου, 2019 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2019 - 21:16

Θεία Λειτουργία κάτω από τον απέραντο θόλο του δάσους

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία κάτω από τον απέραντο θόλο του δάσους

Από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, γίνεται γνωστό ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με αφορμή την «Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος» που θεσπίστηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Κυριακή 1.9.2019 στις 9.30 π.μ., θα τελεστεί μία ιδιαίτερη Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, στο μοναδικό τοπίο της κοιλάδας της Βάλια Κάλντα Γρεβενών και κάτω από τον απέραντο θόλο του δάσους και του ουρανού.

Η Βάλια Κάλντα είναι ένας από τους πιο παρθένους Εθνικούς Δρυμούς της Ελλάδας και σημαντικότερους βιότοπους για τα περισσότερα κυρίαρχα είδη της ελληνικής πανίδας,.

Η Ιερά Μητρόπολη, σας προτρέπει και σας παρακαλεί να έλθετε και όλοι μαζί να υψώσετε την προσευχή σας στον Πανάγαθο Θεό για την προστασία του δασικού πλούτου, όχι μόνο της Πατρίδας μας, της Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου από κάθε είδους καταστροφές, διότι τα δάση είναι η ζωή μας είναι το μέλλον των παιδιών μας και όλου του κόσμου.

Πληροφορίες στο βιβλιοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως Γρεβενών «ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ», τηλ. 2462023020

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων