04/01/2019 04/01/2019 Τη Σύναξη του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου εορτάζει η Εκκλησία την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αγιάς την παραμονή της γιορτής, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του...
04 Ιανουαρίου, 2019 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2019 - 18:20

Πανηγυρίζουν οι Ναοί του Τιμίου Προδρόμου

Διαδώστε:
Πανηγυρίζουν οι Ναοί του Τιμίου Προδρόμου

Τη Σύναξη του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου εορτάζει η Εκκλησία την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αγιάς την παραμονή της γιορτής, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς την παραμονή της γιορτής, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου Αγίας Τριάδος Άνω Γατζέας την παραμονή της γιορτής, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Καλλινίκου Γεωργακοπούλου, ο ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων