24/09/2018 11/10/2018 Για ακόμη μία χρονιά η  Μητρόπολη Δημητριάδος  αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών, για τα παιδιά απόρων οικογενειών. Η ανακοίνωση της Μητρόπολης: Για ακόμη μία χρονιά η Τοπική μας Εκκλησία αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών, για τα παιδιά απόρων οικογενειών, με σκοπό κανένα απ’ αυτά να μην στερηθεί τα απαραίτητα για την σχολική φοίτηση. Η Ιερά...
24 Σεπτεμβρίου, 2018 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:57

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από την Μητρόπολη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Συγκέντρωση σχολικών ειδών από την Μητρόπολη Δημητριάδος

Για ακόμη μία χρονιά η  Μητρόπολη Δημητριάδος  αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών, για τα παιδιά απόρων οικογενειών.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης:

Για ακόμη μία χρονιά η Τοπική μας Εκκλησία αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών, για τα παιδιά απόρων οικογενειών, με σκοπό κανένα απ’ αυτά να μην στερηθεί τα απαραίτητα για την σχολική φοίτηση.

Η Ιερά Μητρόπολή μας καλεί όσους το επιθυμούν να προσφέρουν στις κατά τόπους ενορίες ή στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) σχολικά είδη, όπως τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, γόμες πλαστελίνες κ.λπ. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα ταξινομηθούν και θα διανεμηθούν, στα παιδιά απόρων οικογενειών, διά του Κέντρου Συμπαραστάσεως Οικογενείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων