18/02/2019 18/02/2019 Λόγω των κρίσιμων εξελίξεων σχετικά με τις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας και το «προσχέδιο συμφωνίας», αναφορικά με το καθεστώς της μισθοδοσίας του Ιερού Κλήρου, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ενημέρωσης του Ιερού Κλήρου και της κοινής αντίδρασης για το αυτονόητο δίκαιο. Για τους παραπάνω λόγους, ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε.), διοργανώνει Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη...
18 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2019 - 16:16

Γενική Συνέλευση του Ι.Σ.Κ.Ε. για το καθεστώς μισθοδοσίας

Διαδώστε:
Γενική Συνέλευση του Ι.Σ.Κ.Ε. για το καθεστώς μισθοδοσίας

Λόγω των κρίσιμων εξελίξεων σχετικά με τις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας και το «προσχέδιο συμφωνίας», αναφορικά με το καθεστώς της μισθοδοσίας του Ιερού Κλήρου, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ενημέρωσης του Ιερού Κλήρου και της κοινής αντίδρασης για το αυτονόητο δίκαιο.

Για τους παραπάνω λόγους, ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε.), διοργανώνει Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 21/2, στις 10π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, στην Αθήνα.

Στην Συνέλευση, στην οποία  έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν αντιπροσωπείες από τις Ιερές Μητροπόλεις όλης της Ελλάδος, την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού, με απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, θα εκπροσωπήσει ολιγομελής αντιπροσωπεία Κληρικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων