26/01/2021 26/01/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ανακοινώνει ότι, λόγω της σοβούσης πανδημίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος δεν θα εορτάσει, με τον καθιερωμένο τρόπο, τα ονομαστήριά του, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, στις 29/1. Ο σεπτός Ποιμενάρχης θα τελέσει τις Ιερές Ακολουθίες στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ζώνης, του Εκκλ/κού Ξενώνα...
26 Ιανουαρίου, 2021 - 14:11
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 13:59

Δεν θα εορτάσει ως είθισται ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει ως είθισται ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ανακοινώνει ότι, λόγω της σοβούσης πανδημίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος δεν θα εορτάσει, με τον καθιερωμένο τρόπο, τα ονομαστήριά του, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, στις 29/1.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης θα τελέσει τις Ιερές Ακολουθίες στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ζώνης, του Εκκλ/κού Ξενώνα της Άλλης Μεριάς, κεκλεισμένων των θυρών. Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός θα τελεστεί την παραμονή της εορτής, στις 6.45μ.μ. και ανήμερα θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Οι Ακολουθίες θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και διαδικτυακά από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο YouTube.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων