15/09/2019 15/09/2019 Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, τιμά η Εκκλησία μας την Τρίτη 17/9. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει ο κάτωθεν του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Νέας Ιωνίας υπόγειος Ναός των Αγίων Μαρτύρων Γυναικών, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός,...
15 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:11
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2019 - 22:14

Εορτή των Αγίων Μαρτύρων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Εορτή των Αγίων Μαρτύρων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, τιμά η Εκκλησία μας την Τρίτη 17/9.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει ο κάτωθεν του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Νέας Ιωνίας υπόγειος Ναός των Αγίων Μαρτύρων Γυναικών, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερές Αγρυπνίες θα τελεστούν την παραμονή της εορτής στους Ιερούς Ναούς: Αγίου Γερασίμου Βόλου και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λόφου Επισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων