21/03/2024 21/03/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν σήμερα οι κ.κ. Τίρχας Ιωάννης, Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Ν. Ιωνίας και Συρταδιώτης Στέργιος, Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Βελεστίνου, οι οποίοι αμφότεροι αποτελούν μέλη της Διοίκησης Θηροφυλακής – Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας. Στη συνάντηση μεταξύ των ανδρών, αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με τις...
21 Μαρτίου, 2024 - 11:49

Επίσκεψη μελών της Διοίκησης Θηροφυλακής – Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη μελών της Διοίκησης Θηροφυλακής – Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν σήμερα οι κ.κ. Τίρχας Ιωάννης, Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Ν. Ιωνίας και Συρταδιώτης Στέργιος, Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Βελεστίνου, οι οποίοι αμφότεροι αποτελούν μέλη της Διοίκησης Θηροφυλακής – Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας.

Στη συνάντηση μεταξύ των ανδρών, αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με τις δράσεις των συλλόγων αλλά και για την φύλαξη των δασών. Οι πρόεδροι, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των συλλόγων με τους ιερείς σχετικά με τη φύλαξη των δασών ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι θα βρίσκονται στη διάθεση της Μητροπόλεως για κάθε παροχή βοήθειας.

Από τη πλευρά του ο κ. Ιγνάτιος τους ευχαρίστησε και ευχήθηκε κάθε παρά Θεού ευλογία στα καθήκοντά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων