05/03/2024 05/03/2024 Την επίσκεψη του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Πειραματικού Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Κωνσταντίνου Μπασδάνη δέχθηκε χθες στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Τον κ. Μπασδάνη συνόδευε ο π. Βασίλειος Μιχάλαρος, μέλος του Δ/Σ. Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια της ευλογίας της Βασιλόπιτας του Συλλόγου,...
05 Μαρτίου, 2024 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024 - 11:58

Επίσκεψη του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Ν. Ιωνίας Βόλου στον Μητροπολίτη Ιγνάτιο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Ν. Ιωνίας Βόλου στον Μητροπολίτη Ιγνάτιο

Την επίσκεψη του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Πειραματικού Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Κωνσταντίνου Μπασδάνη δέχθηκε χθες στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Τον κ. Μπασδάνη συνόδευε ο π. Βασίλειος Μιχάλαρος, μέλος του Δ/Σ.

Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια της ευλογίας της Βασιλόπιτας του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο στις 23/2, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού κ. Ζέτας Μακρή, στην διάρκεια της οποίας ο Σεβασμιώτατος κέρδισε το φλουρί.

Ο κ. Μπασδάνης επέδωσε στον Ποιμενάρχη ένα συμβολικό δώρο, εκ μέρους Συλλόγου και τον ευχαρίστησε για την πολύπλευρη στήριξη της Τοπικής μας Εκκλησίας στο εκπαιδευτικό έργο της Μαγνησίας.

Από την μεριά του, ο Σεβασμιώτατος επέδωσε στους επισκέπτες του τον Τόμο για τους Ευεργέτες της Μαγνησίας και ευχήθηκε να έχουν καρποφόρο και εποικοδομητικό έργο και για την νέα χρονιά, επ’ αγαθώ του Σχολείου και των παιδιών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων