22/09/2023 22/09/2023 Τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στο χωριό Άγιος Γεώργιος Φερών, θα τελεστούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο. Την παραμονή των Εγκαινίων, στις 7μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων, τα οποία θα τοποθετηθούν στην βάση της Αγίας Τραπέζης, κατά την τελετή των Εγκαινίων και θα ακολουθήσει ο...
22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2023 - 21:25

Ι.Μ Δημητριάδος: Εγκαινιάζεται ο Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου

Διαδώστε:
Ι.Μ Δημητριάδος: Εγκαινιάζεται ο Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου

Τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στο χωριό Άγιος Γεώργιος Φερών, θα τελεστούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Την παραμονή των Εγκαινίων, στις 7μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων, τα οποία θα τοποθετηθούν στην βάση της Αγίας Τραπέζης, κατά την τελετή των Εγκαινίων και θα ακολουθήσει ο Μέγας Εσπερινός των Εγκαινίων.

Το Σάββατο θα τελεστούν ο Όρθρος, η ακολουθία των Εγκαινίων και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων