13/05/2021 13/05/2021 Την Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς, που φυλάσσεται στην ομώνυμη Γυναικεία Ιερά Μονή του Αλμυρού, θα υποδεχθεί η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 7.00μ.μ. στα προπύλαια του Ναού. Μετά την υποδοχή, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά Θείου Κηρύγματος και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας Ξενιάς,...
13 Μαΐου, 2021 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2021 - 14:20

Η Παναγία η Ξενιά στον Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου

Διαδώστε:
Η Παναγία η Ξενιά στον Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου

Την Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς, που φυλάσσεται στην ομώνυμη Γυναικεία Ιερά Μονή του Αλμυρού, θα υποδεχθεί η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 7.00μ.μ. στα προπύλαια του Ναού.

Μετά την υποδοχή, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά Θείου Κηρύγματος και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας Ξενιάς, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου.

Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στο Ναό έως την Κυριακή 23 Μαΐου και καθημερινά θα τελούνται ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία, ο Εσπερινός και η Παράκληση, στο πλαίσιο της εορταστικής εβδομάδας με αφορμή την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Κατά τη διάρκεια του ιερού προσκυνήματος, ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα παραμένει ανοικτός από τις 7 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Ολόκληρο το πρόγραμμα των ιερών Ακολουθιών δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων