11/12/2020 11/12/2020 Η διαδικτυακή προσπάθεια των νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος βγαίνει ξανά «στον αέρα» σήμερα, Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, στις 7.00 μ.μ..  Παρακολουθήστε από εδώ τη 2η διαδικτυακή εκπομπή της «Παρέας Μετέωρης»! #Season2:  Στη 2η διαδικτυακή εκπομπή της «Παρέας Μετέωρης» της δεύτερης σεζόν, οι νέοι της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος μοιράζονται σκέψεις, στιγμές, βιβλία, μουσική, και...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 16:26

Η «Παρέα Μετέωρη» ξανά στις οθόνες!

Διαδώστε:
Η «Παρέα Μετέωρη» ξανά στις οθόνες!

Η διαδικτυακή προσπάθεια των νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος βγαίνει ξανά «στον αέρα» σήμερα, Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, στις 7.00 μ.μ.. 

Παρακολουθήστε από εδώ τη 2η διαδικτυακή εκπομπή της «Παρέας Μετέωρης»! #Season2:

Στη 2η διαδικτυακή εκπομπή της «Παρέας Μετέωρης» της δεύτερης σεζόν, οι νέοι της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος μοιράζονται σκέψεις, στιγμές, βιβλία, μουσική, και άφθονο γέλιο! Επίσης, διδάσκονται τον Λόγο του Ευαγγελίου της Κυριακής, από τον π. Μάξιμο Παπαϊωάννου, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μ. Δημητριάδος.

Η ανακοίνωση, μάλιστα, της εκπομπής αναφέρει:

«Με αφορμή την πορεία μας προς τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, συνομιλούμε με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο, προϊστάμενο του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών και Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Βοιωτική Εκκλησία», της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

Μαθαίνουμε:

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα.
Αν σκάβαμε τη γη από τη μια άκρη ως την άλλη, θα καταλήγαμε στο διάστημα;
Μέσα από μια στήλη «Αφιέρωμα στο 1821», γνωρίζουμε τη διαδρομή και το έργο του Ρήγα Φεραίου.
Μέσα από την «Αθλητική» μας στήλη, μαθαίνουμε πως η μάχη κατά του Apartheid ξεκίνησε από τη μάχη για το δικαίωμα στο ποδόσφαιρο.
Ανακαλύπτουμε και δίνουμε πολλές θεματικές προτάσεις για απασχόληση, μαθαίνουμε πολλά μέσα από τις στήλες της εκπομπής μας και παίζουμε παρέα!
Μένουμε σπίτι, και είμαστε όλοι μαζί παρέα!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων