22/04/2023 22/04/2023 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος για την Κυριακή του Αντίπασχα (Β’ Κυριακή από του Πάσχα – Του Θωμά). “Χριστός Ανέστη! Ήταν πλήθος οι πιστοί, κοσμοσυρροή, πάνδημη η συμμετοχή. Στις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος, στον Επιτάφιο Θρήνο, το βράδυ της Αναστάσεως. Όλοι εκείνη τη βραδιά με τις λαμπάδες...
22 Απριλίου, 2023 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2023 - 13:08

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή του Αντίπασχα

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή του Αντίπασχα

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος για την Κυριακή του Αντίπασχα (Β’ Κυριακή από του Πάσχα – Του Θωμά).

“Χριστός Ανέστη! Ήταν πλήθος οι πιστοί, κοσμοσυρροή, πάνδημη η συμμετοχή. Στις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος, στον Επιτάφιο Θρήνο, το βράδυ της Αναστάσεως. Όλοι εκείνη τη βραδιά με τις λαμπάδες αναμμένες, φώναξαν και είπαν, Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη! Σίγουρα όμως, στην πορεία, υπάρχουν κι αυτοί που σαν τον Θωμά, αναζητούν τον Χριστό και τα σημάδια του Χριστού. Αμφιβάλλουν, αλλά η Εκκλησία σήμερα γιορτάζει τον Θωμά που αμφέβαλλε, για την καλή του απιστία. Γιατί όποιος ψάξει, θα βρει τον Χριστό. Μη φοβηθείτε. Ελάτε, αναζητήστε! Ο Χριστός δείχνει τις πληγές Του σε όλους και περιμένει την ομολογία μας. Ο Κύριος και ο Θεός μας! Χριστός Ανέστη!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων