01/01/2022 01/01/2022 Παρακολουθήστε το βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Προ των Φώτων, 02/01. Tη μορφή του Ιωάννου του Προδρόμου, παρουσιάζει η Ευαγγελική περικοπή, ως αυθεντικό μάρτυρα για τον Χριστό. Προαναγγέλει τον Μεσσία, μ’έναν τρόπο μοναδικό. Ο ίδιος ξέρει τον σκοπό του. Κρύβεται στη συνέχεια. Αποκαλύπτει...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 20:26

Ο Δημητριάδος σε 60’’- Αύριο είναι Κυριακή προ των Φώτων (Βίντεο)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος σε 60’’- Αύριο είναι Κυριακή προ των Φώτων (Βίντεο)

Παρακολουθήστε το βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Προ των Φώτων, 02/01.

Tη μορφή του Ιωάννου του Προδρόμου, παρουσιάζει η Ευαγγελική περικοπή, ως αυθεντικό μάρτυρα για τον Χριστό. Προαναγγέλει τον Μεσσία, μ’έναν τρόπο μοναδικό. Ο ίδιος ξέρει τον σκοπό του. Κρύβεται στη συνέχεια. Αποκαλύπτει μόνο τον Χριστό. Πολλές φορές αναζητούν οι άνθρωποι μάρτυρες του Χριστού, στον δικό μας τρόπο ζωής, στα δικά μας λόγια, στη δική μας βιοτή.

Γινόμαστε αληθινοί μάρτυρες του Χριστού; Οι γονείς αναρωτιούνται αν τα παιδιά τους γνώρισαν τον Χριστό. Κι όμως! Τα παιδιά αναζητούν στη δική τους ζωή -των γονιών τους- τον Χριστό! Πολλοί πιστοί αναζητούν στη δική μας παρουσία τον Χριστό. Μήπως εμείς γινόμαστε είδωλα; Και κρύβουμε τον Χριστό τελικά; Ο Πρόδρομος παρέδωσε τους μαθητές στον Χριστό.

Εμείς παραδίδουμε τους ανθρώπους ως Μάρτυρες Χριστού, στον Χριστό;

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων