02/05/2021 02/05/2021 Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή αυτές τις δυο λέξεις, που συμπυκνώνουν όλη τη θεολογία της Εκκλησίας! Χριστός Ανέστη!  «Οι καμπάνες σήμαναν χαρμόσυνα! Οι λαμπάδες άναψαν στα χέρια μας! Η χαρά πλημμύρισε την ψυχή μας! Τι κι αν οι μάσκες έκρυβαν τα χαμόγελα;! Τα μάτια...
02 Μαΐου, 2021 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 13:32

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος για την Ανάσταση σε 60΄΄

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος για την Ανάσταση σε 60΄΄

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή αυτές τις δυο λέξεις, που συμπυκνώνουν όλη τη θεολογία της Εκκλησίας! Χριστός Ανέστη!

«Οι καμπάνες σήμαναν χαρμόσυνα!

Οι λαμπάδες άναψαν στα χέρια μας!

Η χαρά πλημμύρισε την ψυχή μας!

Τι κι αν οι μάσκες έκρυβαν τα χαμόγελα;! Τα μάτια μας έλαμπαν! Και ξέρουμε πλέον ότι φθάσαμε στο τέλος μίας πορείας. Συνοδοιπορήσαμε με τον Χριστό και ήρθε η ώρα να βιώσουμε την Ανάσταση! Να γευθούμε τη χαρά, ότι καταργήθηκε ο Άδης και νικήθηκε ο θάνατος! Ας κρατήσουμε αυτή τη βεβαιότητα μέσα μας! Είναι η Πίστη μας! Είναι η Πατρίδα μας! Είναι η Ελπίδα που επιβεβαιώνεται! Είναι αυτό που μας ενώνει! Είναι αυτό που μας δίνει κουράγιο για τις δυσκολίες αυτής της εποχής.

Η Ανάσταση του Χριστού μας καλεί όλους σε ενότητα! Και μην ξεχνάμε! Δεν παύει ποτέ να είναι και πάνω στο Σταυρό, αλλά ταυτόχρονα ανασταίνεται! Γιατί είναι η Σταυρωμένη Αγάπη αλλά και η Ανάσταση των ψυχών!».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων