18/12/2023 18/12/2023 Την ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου και του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου τέλεσε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης, σε πανηγυρική τελετή, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των παρατάξεων. Στο τέλος της τελετής ο Σεβασμιώτατος είπε...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 10:13

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος στην ορκωμοσία του Δημάρχου Βόλου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος στην ορκωμοσία του Δημάρχου Βόλου

Την ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου και του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου τέλεσε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης, σε πανηγυρική τελετή, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των παρατάξεων.

Στο τέλος της τελετής ο Σεβασμιώτατος είπε τα εξής: «Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχηθώ σε όλους σας, στον Δήμαρχο και σ’ όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, να έχετε υγεία και δύναμη. Με πρόταγμα ότι όλοι αγαπάμε αυτήν την πόλη, όλοι αγαπάμε τον Δήμο μας και την περιοχή μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι και όπως ο λαός του ανέθεσε, εύχομαι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ο λαός μας περιμένει πολλά από εσάς. Η πόλη μας αξίζει πολλά περισσότερα και πολλές φορές οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες, μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες και δυνατότητες. Εύχομαι από την καρδιά μου να έχετε επιτυχία στο έργο σας. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας αγιάζει».

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Δήμαρχο, ως ευλογία, την εικόνα του προστάτου του Αγίου Αχιλλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων