05/05/2019 05/05/2019 Δεκτό έκανε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού το αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος για την παραχώρηση χώρου στην παραλία της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου για τις αθλητικές δράσεις του τμήματος κωπηλασίας της Ιεράς Μητρόπολης. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του Ν. 3463/2006 Κ.Δ.Κ. επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση ακινήτων σε άλλα νομικά πρόσωπα που...
05 Μαΐου, 2019 - 22:16

Παραχώρηση χώρου στην ΙΜ Δημητριάδος για το τμήμα κωπηλασίας της

Διαδώστε:
Παραχώρηση χώρου στην ΙΜ Δημητριάδος για το τμήμα κωπηλασίας της

Δεκτό έκανε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού το αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος για την παραχώρηση χώρου στην παραλία της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου για τις αθλητικές δράσεις του τμήματος κωπηλασίας της Ιεράς Μητρόπολης. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του Ν. 3463/2006 Κ.Δ.Κ. επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση ακινήτων σε άλλα νομικά πρόσωπα που ασκούν αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα. Το Συμβούλιο έκρινε ότι η δραστηριότητα του τμήματος κωπηλασίας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού είναι κοινωφελής και προάγει τα τοπικά συμφέροντα.

Πηγή: www.taxydromos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων