15/02/2023 15/02/2023 Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, προς τις σεισμόπληκτες περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας. Η εν λόγω βοήθεια, αποτελείται από τουλάχιστον τέσσερις τόνους τρόφιμα στο σύνολο: ρύζι, μακαρόνια, φακές, φασόλια, ζάχαρη, αλεύρι και γάλα μακράς διάρκειας, και ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου από τις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού...
15 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2023 - 14:26

Πρώτη αποστολή 4 τόνων τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος προς τους σεισμόπληκτους

Διαδώστε:
Πρώτη αποστολή 4 τόνων τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος προς τους σεισμόπληκτους

Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, προς τις σεισμόπληκτες περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας.

Η εν λόγω βοήθεια, αποτελείται από τουλάχιστον τέσσερις τόνους τρόφιμα στο σύνολο: ρύζι, μακαρόνια, φακές, φασόλια, ζάχαρη, αλεύρι και γάλα μακράς διάρκειας, και ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου από τις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας.

Η συγκέντρωση παρομοίων ειδών καθώς και κουβερτών, κλινοσκεπασμάτων και πόσιμου εμφιαλωμένου νερού, σύμφωνα με την επείγουσα έκκληση που απέστειλε η Ιερά Σύνοδος, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, προκειμένου να αποσταλούν στους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων