30/12/2019 30/12/2019 Η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων, Ιεροψαλτών και Εκκλ/κών υπαλλήλων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/1, στις 5.00μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Για μια ακόμη χρονιά, οι οικογένειες των στενών συνεργατών του Εκκλ/κού έργου, στην ζεστή ατμόσφαιρα του Συνεδριακού μας Κέντρου, θα συμμετάσχουν σε ένα εορταστικό απογευματινό, που θα...
30 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2019 - 22:29

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων

Η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων, Ιεροψαλτών και Εκκλ/κών υπαλλήλων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/1, στις 5.00μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Για μια ακόμη χρονιά, οι οικογένειες των στενών συνεργατών του Εκκλ/κού έργου, στην ζεστή ατμόσφαιρα του Συνεδριακού μας Κέντρου, θα συμμετάσχουν σε ένα εορταστικό απογευματινό, που θα περιλαμβάνει την ευλογία της Βασιλόπιτας και την προσφορά δώρων σε όλα τα παιδιά. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την παράθεση δείπνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων