11/12/2023 11/12/2023 Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου, σχετικά με σύγχρονα ζητήματα, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου και τον συντονισμό του Γραφείου Νεότητας, συνεχίζει τις κατηχητικές συναντήσεις για τον μήνα Δεκέμβριο. Στις συναντήσεις αυτές, προσκεκλημένοι ομιλητές, θα διαπραγματεύονται σύγχρονα...
11 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 21:57

«Σύγχρονη κοινωνία και Κατηχητικό σχολείο» – Ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου

Διαδώστε:
«Σύγχρονη κοινωνία και Κατηχητικό σχολείο» – Ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου, σχετικά με σύγχρονα ζητήματα, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου και τον συντονισμό του Γραφείου Νεότητας, συνεχίζει τις κατηχητικές συναντήσεις για τον μήνα Δεκέμβριο.

Στις συναντήσεις αυτές, προσκεκλημένοι ομιλητές, θα διαπραγματεύονται σύγχρονα θέματα που αφορούν κυρίως τους νέους. Απευθύνονται σε όλους τους κατηχητές, τις κατηχήτριες, τα στελέχη του νεανικού έργου αλλά και σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως που ενδιαφέρεται να ακούσει και να προβληματιστεί πάνω στα εξεταζόμενα θέματα. Υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος είναι η Εκπαιδευτικός κ. Κατερίνα Παλάσκα – Μαντούδη.

Χώρος συνάντησης, είναι η αίθουσα «Αρχονταρίκι» του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, μία Τετάρτη τον μήνα, στις 19.00, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ήδη στο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο ΥouΤube, αναρτήθηκε το σχετικό βίντεο της δεύτερης συνάντησης, με ομιλητή τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεόδωρο Παπασακελλαρίου, Θεολόγο και Εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Βόλου, με θέμα: «Σύγχρονη κοινωνία και Κατηχητικό σχολείο».

Στην τρίτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στις 7:00 το απόγευμα, ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός Ζερβός, Ψυχολόγος και Θεολόγος, με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός».

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν από κοντά, στην τόσο σημαντική αυτή πρωτοβουλία, θα υπάρξει και διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/87618665593?pwd=7BnQyZXlbVVldpWWZf3VieoGKG9uUq.1

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων