01/04/2023 01/04/2023 Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Τριών Ιεραρχών υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου. Τα Ιερά Λείψανα κόμισε ο Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος και θα παραμείνουν προς προσκύνηση στον Ναό έως την Τρίτη 4/4. Κατά...
01 Απριλίου, 2023 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 13:50

Τα Λείψανα των Τριών Ιεραρχών στον Άγιο Νικόλαο Βόλου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τα Λείψανα των Τριών Ιεραρχών στον Άγιο Νικόλαο Βόλου (ΦΩΤΟ)

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Τριών Ιεραρχών υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Τα Ιερά Λείψανα κόμισε ο Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος και θα παραμείνουν προς προσκύνηση στον Ναό έως την Τρίτη 4/4. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους θα εξελιχθεί πλούσιο πρόγραμμα Ιερ4ών Ακολουθιών, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως imd.gr

Ο Σεβ. Κ. Ιγνάτιος τέλεσε την 1η Στάση του Ακαθίστου Ύμνου και στην συνέχεια μετέβη στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, όπου χοροστάτησε στην εκεί Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου. Στο τέλος της Ακολουθίας χειροθέτησε Αναγνώστη τον φοιτητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου Πανορμίτη Κοντοβά. Ο κ. Ιγνάτιος εξήρε την ευλάβεια και ευσέβεια του νέου Αναγνώστου, ο οποίος ήταν ήδη ενταγμένος στην ομάδα των Αναγνωστών και Ιεροπαίδων, υπό την ευθύνη του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αναφέρθηκε στον αγώνα αυτών των νέων, για να ζήσουν την πνευματική ζωή στην εποχή μας, προετοιμάζοντας, κάποιοι απ’ αυτούς, για την χαρά της Ιεροσύνης. Κάλεσε τον νέο Αναγνώστη να πορευτεί στην ζωή του όπως μέχρι τώρα και να κρατήσει στην καρδιά του την αγάπη του Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων