06/12/2020 06/12/2020 Παρακολουθήστε το συγκινητικό κήρυγμα που εκφώνησε ο Αρχιμ. π. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας της Ι.Μ. Δημητριάδος, κατά τη Θεία Λειτουργία, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020, στον Καθεδρικό Ναό του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου Βόλου. “Η κοινωνία και η εμπειρία η ζωντανή και βιωματική με τον Χριστό δεν μπορεί να υπάρξει...
06 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2020 - 16:50

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ: “…Με τη λογική ότι ο Χριστός είναι επικίνδυνος”

Διαδώστε:
ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ: “…Με τη λογική ότι ο Χριστός είναι επικίνδυνος”

Παρακολουθήστε το συγκινητικό κήρυγμα που εκφώνησε ο Αρχιμ. π. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας της Ι.Μ. Δημητριάδος, κατά τη Θεία Λειτουργία, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020, στον Καθεδρικό Ναό του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου Βόλου.

“Η κοινωνία και η εμπειρία η ζωντανή και βιωματική με τον Χριστό δεν μπορεί να υπάρξει παντού και δεν μπορεί να υπάρξει μόνον κατά μόνας. Υπάρχει και επαληθεύεται κυρίως μέσα στη Θεία Λατρεία. Εδώ που βιώνεται η εμπειρία της παρουσίας του Χριστού. Εδώ, που οι άνθρωποι κοινωνούν τον Ιησού Χριστό, όχι κατά φαντασία, όχι κατά θεωρία, αλλά στην πράξη, στην πραγματικότητα. Και αυτό το αίτημα αποκρούεται, σήμερα, με τη λογική ότι ο Χριστός είναι επικίνδυνος” είπε, μεταξύ άλλων, ο πατήρ Επιφάνιος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ στο σημείο 06.41 του παρακάτω βίντεο:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων