22/09/2023 22/09/2023 Τρεις νέες Χειροτονίες θα τελεστούν στο επόμενο διάστημα στην επαρχία Αγιάς, με αναφορά στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 24/9, στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς, θα τελεστεί η εις Πρεβύτερον Χειροτονία του αδελφού της Μονής Διακόνου π. Μιχαήλ και θα ακολουθήσει η εις Διάκονον Χειροτονία του Μοναχού π. Προδρόμου, από τον  Μητροπολίτη...
22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2023 - 18:06

Τρεις Χειροτονίες στην επαρχία της Αγιάς

Διαδώστε:
Τρεις Χειροτονίες στην επαρχία της Αγιάς

Τρεις νέες Χειροτονίες θα τελεστούν στο επόμενο διάστημα στην επαρχία Αγιάς, με αναφορά στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 24/9, στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς, θα τελεστεί η εις Πρεβύτερον Χειροτονία του αδελφού της Μονής Διακόνου π. Μιχαήλ και θα ακολουθήσει η εις Διάκονον Χειροτονία του Μοναχού π. Προδρόμου, από τον  Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Την Τρίτη 26/9, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μεταξοχωρίου Αγιάς, θα τελεστεί η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του αδελφού της Μονής Διακόνου π. Συμεών Σαμαρά, τέκνου του αιφνιδίως εκδημήσαντος Εφημερίου του χωριού π. Ιωάννου Σαμαρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων