12/12/2020 12/12/2020 Ένας νέος άμισθος κληρικός προστέθηκε σήμερα στην ιερατική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού. Πρόκειται για τον Δημήτριο Βλαχοδήμο, 73 ετών, έγγαμο, πατέρα δύο τέκνων και παππού τεσσάρων εγγονών, ο οποίος θα διακονήσει αμισθί την τοπική εκκλησία. Η εις διάκονον χειροτονία του επρόκειτο να τελεσθεί σήμερα το πρωί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο,...
12 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2020 - 20:22

Χειροτονία διακόνου από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Χειροτονία διακόνου από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Ένας νέος άμισθος κληρικός προστέθηκε σήμερα στην ιερατική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού. Πρόκειται για τον Δημήτριο Βλαχοδήμο, 73 ετών, έγγαμο, πατέρα δύο τέκνων και παππού τεσσάρων εγγονών, ο οποίος θα διακονήσει αμισθί την τοπική εκκλησία. Η εις διάκονον χειροτονία του επρόκειτο να τελεσθεί σήμερα το πρωί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στον πανηγυρίζοντα ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ν. Ιωνίας, κεκλεισμένων των θυρών (στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας λόγω covid-19). Η εις πρεσβύτερον χειροτονία θα τελεστεί αύριο, Κυριακή 13/12, στον ναό Τιμίου Σταυρού Κάτω Γατζέας, υπό τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων