07/11/2022 07/11/2022 Για τις 19 Νοεμβρίου, όπως όλα δείχνουν, δρομολογείται η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου όπως αναφέρουν τοπικά μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ergasia-press.gr και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στην πορεία, η ενθρόνηση του Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022. Ήδη οι σχετικές ετοιμασίες σε θρησκευτικό...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 12:07

Η πιθανή ημερομηνία ενθρόνισης του Μητροπολίτη Δράμας

Διαδώστε:
Η πιθανή ημερομηνία ενθρόνισης του Μητροπολίτη Δράμας

Για τις 19 Νοεμβρίου, όπως όλα δείχνουν, δρομολογείται η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ergasia-press.gr και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στην πορεία, η ενθρόνηση του Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022. Ήδη οι σχετικές ετοιμασίες σε θρησκευτικό και πολιτικό επίπεδο βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην τελετή ενθρόνησης αναμένεται να παραβρεθεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, καθώς και πλήθος Αρχιερέων, άνω του αριθμού των 30.

Να αναφερθεί ότι η νενομισμένη διαβεβαίωση ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως έχει γράψει ήδη το ope.gr, αναμένεται να δοθεί σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: 

Το ΦΕΚ με την αναγνώριση των νέων Μητροπολιτών Αιτωλίας και Γόρτυνος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων