07/10/2022 07/10/2022 Τον νέο Μητροπολίτη Δράμας έσπευσαν να συγχαρούν Ιεράρχες και κληρικοί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και στο άκουσμα των τελικών αποτελεσμάτων.  Ο Εψηφισμένος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος εξελέγη από το Σώμα της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος λαμβάνοντας 69 ψήφους. Πρώτος μεταξύ αυτών που έσπευσαν να των συγχαρούν ήταν ο Μητροπολίτης...
07 Οκτωβρίου, 2022 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2022 - 11:26

Οι πρώτες ευχές στον νέο Μητροπολίτη Δράμας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Οι πρώτες ευχές στον νέο Μητροπολίτη Δράμας (ΦΩΤΟ)

Τον νέο Μητροπολίτη Δράμας έσπευσαν να συγχαρούν Ιεράρχες και κληρικοί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και στο άκουσμα των τελικών αποτελεσμάτων. 

Ο Εψηφισμένος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος εξελέγη από το Σώμα της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος λαμβάνοντας 69 ψήφους.

Πρώτος μεταξύ αυτών που έσπευσαν να των συγχαρούν ήταν ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονας ο οποίος είναι και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από STAR Βορείου Ελλάδος

Διαβάστε ακόμη:

Το τριπρόσωπο για την Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Πάπαρης νέος Μητροπολίτης Δράμας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων