21/09/2018 11/10/2018 Όπως κάθε χρόνο και φέτος, πριν αρχίσουν τα Kατηχητικά Σχολεία και τα μαθήματα βυζαντινής μουσικής και αγιογραφίας, η Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας πρόκειται θα πραγματοποιήσει συνάντηση όλων εκείνων που διακονούν σε αυτό το πολύ υπεύθυνο έργο της Εκκλησίας. Στην σύναξη θα προΐσταται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος θα...
21 Σεπτεμβρίου, 2018 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:02

Ετήσια συνάντηση των στελεχών της Μητρόπολης Εδέσσης

Διαδώστε:
Ετήσια συνάντηση των στελεχών της Μητρόπολης Εδέσσης

Όπως κάθε χρόνο και φέτος, πριν αρχίσουν τα Kατηχητικά Σχολεία και τα μαθήματα βυζαντινής μουσικής και αγιογραφίας, η Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας πρόκειται θα πραγματοποιήσει συνάντηση όλων εκείνων που διακονούν σε αυτό το πολύ υπεύθυνο έργο της Εκκλησίας.

Στην σύναξη θα προΐσταται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος θα δώσει τις γενικές κατευθύνσεις προς τις οποίες οφείλουν να στραφούν οι κατηχητικοί κύκλοι.

Φέτος η εναρκτήρια Σύναξη των Κατηχητών θα πραγματοποιηθεί την 26η Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Έδεσσα.

Κύριος ομιλητής της Συνάξεως θα είναι ο Αιδεσιμ. Πρωτ. Κυριακός Χατζηδήμου, με θέμα, «Οδηγίες προς ναυτιλομένους στο πέλαγος των κατηχήσεων».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων