29/10/2018 29/10/2018 Το Ιερό Λείψανο του οσίου Δαβίδ εν Ευβοία υποδέχεται η Αριδαία το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 17.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου, επ’ αφορμή του εορτασμού της μνήμης των Αγίων την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018. Την ίδια ημέρα εορτάζονται και τα ελευθέρια της Αριδαίας. Στον εορτασμό θα μετέχουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Νικοπόλεως και Πρεβέζης...
29 Οκτωβρίου, 2018 - 10:46

Στην Αριδαία του Ιερό Λείψανο του Οσίου Δαβίδ

Διαδώστε:
Στην Αριδαία του Ιερό Λείψανο του Οσίου Δαβίδ

Το Ιερό Λείψανο του οσίου Δαβίδ εν Ευβοία υποδέχεται η Αριδαία το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 17.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου, επ’ αφορμή του εορτασμού της μνήμης των Αγίων την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018. Την ίδια ημέρα εορτάζονται και τα ελευθέρια της Αριδαίας.

Στον εορτασμό θα μετέχουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών. Κατά την διάρκεια του εορτασμού τα τεθεί σε προσκύνηση ιερό λείψανο το οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/11
17.00 Υποδοχή ιερού λειψάνου του οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία, Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και λιτάνευση της ιεράς εικόνος των αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/11
07.30-10.30 Όρθρος, Αρχιερατικό Συλλείτουργο και Δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλεως.
11.30 Επιμνημόσυνος Δέησις και Παρέλαση.

17.00 Εσπερινός και Παράκλησις των αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων