24/06/2020 24/06/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας συνέθεσε Ιερά Ακολουθία, Παρακλητικό Κανόνα, Χαιρετισμούς και Εγκώμια εις τον Άγιον Καλλίνικον Μητροπολίτην Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας. Την ιερά ακολουθία συνέθεσε ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, χειροτονία και πνευματικό ανάστημα του Αγίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταφορτώσουν όλες τις παραπάνω ιερές...
24 Ιουνίου, 2020 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2020 - 14:44

Όλες οι ακολουθίες που γράφτηκαν για τον νέο Άγιο Καλλίνικο

Διαδώστε:
Όλες οι ακολουθίες που γράφτηκαν για τον νέο Άγιο Καλλίνικο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας συνέθεσε Ιερά Ακολουθία, Παρακλητικό Κανόνα, Χαιρετισμούς και Εγκώμια εις τον Άγιον Καλλίνικον Μητροπολίτην Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

Την ιερά ακολουθία συνέθεσε ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, χειροτονία και πνευματικό ανάστημα του Αγίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταφορτώσουν όλες τις παραπάνω ιερές ακολουθίες και από τον δικτυακό τόπο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

ή το www.imepa.gr 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων