14/05/2020 14/05/2020 Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, παραδόθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως πρός το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στοχευμένη δωρεά εξοπλισμού για το προσφάτως ιδρυθέν Μοριακό Εργαστήριο, το οποίο ενεργεί εξετάσεις μεταξύ άλλων και για τον κορωναϊό SARS-Cov2. Συγκεκριμένα διατέθηκε ένας θάλαμοs AURA PCR WORKSTATION απαραίτητος για τη...
14 Μαΐου, 2020 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 11:21

Δωρεά ενός θαλάμου AURA PCR WORKSTATION

Διαδώστε:
Δωρεά ενός θαλάμου AURA PCR WORKSTATION

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, παραδόθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως πρός το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στοχευμένη δωρεά εξοπλισμού για το προσφάτως ιδρυθέν Μοριακό Εργαστήριο, το οποίο ενεργεί εξετάσεις μεταξύ άλλων και για τον κορωναϊό SARS-Cov2.

Συγκεκριμένα διατέθηκε ένας θάλαμοs AURA PCR WORKSTATION απαραίτητος για τη προστασία των εξετάσεων από τις επιμολύνσεις που προκαλούν ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

 

 

Κατά την παράδοση παρών ήταν ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο Νοσοκομείο Καβάλας στο γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν.Κ κ. Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη καθώς και ο Βιολόγος και επικεφαλής του Μοριακού Εργαστηρίου κ. Γεώργιος Καραμάνης.

 

 

Ο κ. Κλειτσιώτης αφού ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο γι αυτή την συγκινητική προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως προς το Γ.Ν.Κ ως πολύτιμης βοήθειας του εν λόγω εξοπλισμού στο έργο της έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης του τομέα των ερευνητικών εξετάσεων για τον Covid-19 αλλά και άλλων λοιμώξεων, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την τρέχουσα κατάσταση του Νοσοκομείου μη παραλείπτοντας να επαινέσει το προσωπικό του.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η δωρεά αυτή να βοηθήσει τις ανάγκες του Νοσοκομείου επ ωφελεία του λαού μας. Επίσης ευχαρίστησε και συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας ιδίως αυτές της ημέρες κάτω από δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωναϊού. Τέλος ευχήθηκε ο Θεός να ενισχύει το έργο τους ευλογώντας του ίδιους και τις οικογένειές τους.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων