10/02/2019 10/02/2019 Με την πρέπουσα θρησκευτική λαμπρότητα εορτάσθηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στο εξωκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου της ενορίας των Αντιφιλίππων Παγγαίου. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό της παραμονής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της περιοχής προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου και...
10 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2019 - 16:06

Εσπερινός εορτής Αγίου Χαραλάμπους στους Αντιφιλίππους Παγγαίου

Διαδώστε:
Εσπερινός εορτής Αγίου Χαραλάμπους στους Αντιφιλίππους Παγγαίου

Με την πρέπουσα θρησκευτική λαμπρότητα εορτάσθηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στο εξωκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου της ενορίας των Αντιφιλίππων Παγγαίου.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό της παραμονής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της περιοχής προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου και τη παρουσία πλήθους πιστών χριστιανών της ευρύτερης περιοχής, με επικεφαλής της Δημοτικές Αρχές του Δήμου Παγγαίου.

Τον Θείον Λόγον εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, αναφερόμενος στον Πνευματικό αγώνα και το μαρτύριο του τιμώμενου Αγίου Χαραλάμπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων