01/02/2024 01/02/2024 Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Ιερέως π. Δημητρίου Χουρναζίδη τελέσθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σιδηροχωρίου. Αρκετοί χριστιανοί προσήλθαν στον ενοριακό Ναό για να αποχαιρετήσουν τον επί 15 και πλέον έτη ακούραστο Ιερέα της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως που αγάπησαν και να λάβουν την ευχή του. Την Εξόδιο Ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 21:25

Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως: Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού π. Δημητρίου Χουρναζίδη

Διαδώστε:
Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως: Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού π. Δημητρίου Χουρναζίδη

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Ιερέως π. Δημητρίου Χουρναζίδη τελέσθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σιδηροχωρίου.

Αρκετοί χριστιανοί προσήλθαν στον ενοριακό Ναό για να αποχαιρετήσουν τον επί 15 και πλέον έτη ακούραστο Ιερέα της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως που αγάπησαν και να λάβουν την ευχή του.

Την Εξόδιο Ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, με τη συμμετοχή Ιερέων της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος στον επικήδειο του λόγο του μίλησε για την ευλάβεια ενός ακούραστου Κληρικού της Μητροπόλεως.

Επαίνεσε την ευσέβειά του, το ήθος του, τον ζήλο του και την αγάπη του για τις Ιερές Ακολουθίες της Αγίας μας Εκκλησίας, την αφοσίωσή του στο έργο του και το υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την Εκκλησία.

Τέλος, εξέφρασε την συμπάθειά του και τα συλλυπητήριά του προς την εκλεκτή του Οικογένεια. Αμέσως μετά, η ταφή του μακαριστού τελέσθηκε στο Κοιμητήριο του Μελισσοκομείου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων