06/04/2019 06/04/2019 Αντιπροσωπεία των εργαζομένων του Εργοστασίου της Βιομηχανίας Λιπασμάτων Καβάλας δέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα του εργοστασίου, τα οποία εάν δεν επιλυθούν απειλούν την λειτουργία της βιομηχανίας με άμεσο αποτέλεσμα την αβεβαιότητα της εργασίας τους και έμμεσο τις θλιβερές συνέπειες για την τοπική κοινωνία, αφού μια τέτοια εξέλιξη μόνο κακό...
06 Απριλίου, 2019 - 11:39

Κοντά στους εργαζομένους της ELFE η Μητρ. Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Κοντά στους εργαζομένους της ELFE η Μητρ. Ελευθερουπόλεως

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων του Εργοστασίου της Βιομηχανίας Λιπασμάτων Καβάλας δέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα του εργοστασίου, τα οποία εάν δεν επιλυθούν απειλούν την λειτουργία της βιομηχανίας με άμεσο αποτέλεσμα την αβεβαιότητα της εργασίας τους και έμμεσο τις θλιβερές συνέπειες για την τοπική κοινωνία, αφού μια τέτοια εξέλιξη μόνο κακό θα φέρει στην οικονομία της περιοχής. Ο Σεβασμιώτατος αφού άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα και την αγωνία των εργαζομένων δήλωσε ανεπιφύλακτα την πλήρη υποστήριξη του στον αγώνα για την ταχεία επίλυση των προβλημάτων του εργοστασίου. Μάλιστα η Ιερά Μητρόπολη εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

«Εκφράζουμε με πατρικό ενδιαφέρον αμέριστη τη συμπαράσταση και στήριξή μας σε όλους τους εργαζομένους που τις ημέρες αυτές αγωνίζονται για την απρόσκοπτη λειτουργία στην περιοχή μας της Βιομηχανίας Λιπασμάτων, της μοναδικής εξάλλου λιπασματοβιομηχανίας της χώρας μας. Διάπυρη είναι η ευχή μας, να ληφθούν πάραυτα οι δίκαιες αποφάσεις προς χάριν πρωτίστως πτωχών βιοπαλαιστών, για τη συνέχιση της λειτουργίας της εν λόγω Βιομηχανίας, αλλά και γενικότερα προς όφελος και της τοπικής και της εθνικής οικονομίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων