04/07/2022 04/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου, πλαισιωμένος υπό του εφημερίου του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτου Ιερωνύμου Μάγγαλου, του Συνταξιούχου Ιερέως π. Χρήστου Γιαννακίδη και του Διακόνου π. Αθανασίου Γουσίδη. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος, την Κυριακή Γ΄ Ματθαίου, κήρυξε τον Θείον...
04 Ιουλίου, 2022 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 14:46

Κυριακή Γ΄ Ματθαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου

Διαδώστε:
Κυριακή Γ΄ Ματθαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου, πλαισιωμένος υπό του εφημερίου του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτου Ιερωνύμου Μάγγαλου, του Συνταξιούχου Ιερέως π. Χρήστου Γιαννακίδη και του Διακόνου π. Αθανασίου Γουσίδη.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος, την Κυριακή Γ΄ Ματθαίου, κήρυξε τον Θείον Λόγον επί του Ευαγγελικού χωρίου της ημέρας «μη μεριμνάτε».

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων